Let’s play the Love Game

LOVE RITUAL BOXEN

Deze schatkisten vol inspiratie zijn speciaal voor liefdeskoppels die zich graag samen op een speelse manier willen laten inspireren op één van de belangrijke liefdes thema’s: liefdevolle communicatie, overgave, vrijen vanuit je hart en samen dromen.

Iedere Love Ritual Box bestaat uit een ritueel; een stap-voor-stap instructie waarbij jullie aan de hand worden genomen in een beleving.

Daarnaast vind je ook uitgebreide achtergrond informatie over het thema, praktische ‘tips en tricks’ en een literatuur- en video inspiratie lijst.

De tools om het ritueel uit te voeren zijn stuk voor stuk juweeltjes. Het zijn feestelijke cadeauboxen waarbij je het ritueel keer op keer opnieuw kan beleven en iedere keer iets anders zult ervaren. Je kan de Love Ritual Box natuurlijk ook cadeau geven.

Een liefdevol cadeau

LOVE GEms & GIFTS

Kleine rituelen voor in jullie Love Bubble @home

LOVE tools

Toverstof tijdens jullie verblijf in de Love Bubble

LOVE RITUALs

Je kunt de tijd in de Love Bubble natuurlijk gebruiken om lekker uit te rusten en te genieten van de wellness. Je kan deze twee-tijd echter ook gebruiken om jullie liefde te verdiepen, om elkaar op een andere manier te leren kennen, om de hartstocht aan te wakkeren, om op een speelse manier intiem te zijn en nieuwe dingen te leren. Zo wordt liefde gemaakt!

Om jullie daartoe uit te nodigen vind je allemaal kleine ritueeltjes in de Love Bubble die passen bij desbetreffende liefdesbeleving. Wil je lekker lui ontvangen of een handje op weg geholpen worden? Ik en/of mijn geliefde inspireren jullie graag met een liefdevolle aanraking in de verschillende Massage Rituals. Ook kunnen we met jullie mee kijken in een Couple Counseling.

Van seks hebben naar liefde maken

Tantric LOVE Retreats

In een Love Retreat dompelen wij jullie een aantal dagen en nachten onder in een bad van spelen, ervaren en verdiepen.
Ik begeleid de tantrische Love Retreats samen met mijn geliefde Jalbert op een mooie plek in Barchem (Achterhoek).

Ik ben lichaamsgerichte seksuologe en heb zowel in mijn eigen leven als bij de stellen die ik begeleid, ervaren dat het grootste deel van het verdriet dat in de liefde wordt ervaren, te maken heeft met ontevredenheid over- en verwarring rondom seks.
Mannen ervaren in seks veel prestatiedruk (hard en hoog houden van de penis en verwachtingen over wat goed minnaarschap is) en vrouwen zijn seksualiteit op een mannelijke, piek gedreven manier gaan beleven en zijn daarmee verder afgedwaald van hun orgastische potentie).

Wanneer je de knoop rondom seks ontwart, is seks een potentieel genezende kracht en niet meer een potentieel verstorende kracht in een liefdesrelatie.
De sleutel ligt in een nieuw begrip van het mannelijke en het vrouwelijke dat in ieder individu aanwezig is en hoe deze verschillende energieën worden uitgewisseld.

Het is een herontdekkingsreis waarbij je je geliefde opnieuw leert kennen als liefdevolle spiegel om – door het opbouwen van gevoeligheid en aanwezigheid in het lichaam – je orgastische potentieel aan te spreken.
Het is voor ons een pad dat gaat over het samenbrengen van meditatie (mindfullness) en vrijen. Zo wordt seks hebben een manier om liefde te maken en vrede te brengen in alle relaties.

Een Love Retreat bestaat uit overdracht, meditatie en sharings in de groepsruimte en liefdesrituelen in de slaapkamer zodat je het geleerde meteen in de praktijk kan brengen.

De Love Retreats zijn gebaseerd onze reeds jarenlange ervaring die wij als liefdeskoppel samen hebben opgedaan bij het begeleiden van individuen en stellen. Het pad dat wij doorgeven is een pad dat zij zelf stapje voor stapje hebben ontdekt en doorleefd.

Veiligheid is voor ons heel belangrijk in de Love Retreats. Deelnemende liefdeskoppels kunnen ervan verzekerd zijn dat er geen naaktheid is in de groepsruimte en dat alle intieme oefeningen met je eigen partner zijn in de privacy van jullie eigen slaapkamer.

Bekijk onze Love TV afleveringen (waar we vragen beantwoorden over liefde, intimiteit en seksualiteit) op Instagram: @loverituals.nl
Meer over mijn visie en werkwijze vind je op www.delotusendediamant.nl

Terug naar dat spannende, verliefde en zinderende gevoel

Samen speels met elkaar aan de slag

Als je verliefd bent staat het ontdekken van elkaar centraal. Je hebt daarbij niets nodig van buitenaf. Alles gaat immers vanzelf als je verliefd bent; je deint mee op de golven van de liefde en wil maar één ding en dat is dat het heerlijke gevoel nooit zal ophouden. 

In de fase ná de verliefdheid is het minder vanzelfsprekend om elkaar te ontdekken. Het wordt ook lastiger want de persoon op wie je zo verliefd was spiegelt je naast de leuke kanten ook de minder leuke kanten van jezelf. Daarbij gaan jullie mogelijk ook samenwonen en/of een gezin vormen.

Alle praktische zaken die dat met zich mee brengt vertroebelen vaak de essentie van jullie samenzijn. Dat spannende, verliefde gevoel maakt langzaam aan plaats voor een gevoel van veiligheid en zekerheid. En alhoewel een basis van veiligheid nodig is om samen te kunnen groeien, missen de meeste geliefden in een langere relatie ook dat zinderende gevoel uit de beginfase van de relatie.

Op basis van de vragen die we terug krijgen van onze gasten in de Love Bubbles heeft de initiatiefneemster (Mariëtte Sinninghe Damsté) een aantal love rituals ontwikkeld. Zoals: Hoe toveren we het verliefde gevoel terug in onze relatie? Hoe kunnen we een nieuwe start maken? Hoe kunnen we weer of meer intiem zijn? Hoe herstellen we een vertrouwensbreuk? Hoe kunnen we liefdevoller communiceren? Hoe leer ik mij beter overgeven?

Mariëtte hoopt jullie te inspireren om je eigen antwoorden vinden, antwoorden die ook weer afhankelijk van de fase in jullie relatie kunnen veranderen.

De love rituals variëren van de Love Ritual Boxen waarbij jullie zelf stap voor stap op een speelse manier met een thema aan de slag gaan, tot Massage Rituals waar jullie in elkaars liefdevolle aanwezigheid worden gemasseerd in een Love Bubble, tot Couple Counseling waar jullie de spiegels van Mariëtte en haar geliefde gebruiken om een knoop te ontwarren, tot Love Retreats waar jullie gedurende meerdere dagen samen liefde maken.

Magical spaces voor soulmates

ervaar onze lovebubbles

Love Bubbles zijn magische plekken voorbij tijd en ruimte waar jullie als geliefden kunnen ervaren hoe het is om met z’n twee helemaal alleen op de wereld te zijn.