Let’s play the Love Game

LOVE RITUAL BOXEN

Toverstof tijdens jullie verblijf in de Love Bubble

LOVE RITUALs

Kleine rituelen voor in jullie Love Bubble @home

LOVE tools

Terug naar dat spannende, verliefde en zinderende gevoel

Samen speels met elkaar aan de slag

Als je verliefd bent staat het ontdekken van elkaar centraal. Je hebt daarbij niets nodig van buitenaf. Alles gaat immers vanzelf als je verliefd bent; je deint mee op de golven van de liefde en wil maar één ding en dat is dat het heerlijke gevoel nooit zal ophouden. 

In de fase ná de verliefdheid is het minder vanzelfsprekend om elkaar te ontdekken. Het wordt ook lastiger want de persoon op wie je zo verliefd was spiegelt je naast de leuke kanten ook de minder leuke kanten van jezelf. Daarbij gaan jullie mogelijk ook samenwonen en/of een gezin vormen.

Alle praktische zaken die dat met zich mee brengt vertroebelen vaak de essentie van jullie samenzijn. Dat spannende, verliefde gevoel maakt langzaam aan plaats voor een gevoel van veiligheid en zekerheid. En alhoewel een basis van veiligheid nodig is om samen te kunnen groeien, missen de meeste geliefden in een langere relatie ook dat zinderende gevoel uit de beginfase van de relatie.

Op basis van de vragen die we terug krijgen van onze gasten heeft de initiatiefneemster (Mariëtte Sinninghe Damsté) een aantal love rituals ontwikkeld. Zoals: Hoe toveren we het verliefde gevoel terug in onze relatie? Hoe kunnen we een nieuwe start maken? Hoe kunnen we weer of meer intiem zijn? Hoe herstellen we een vertrouwensbreuk? Hoe kunnen we liefdevoller communiceren? Hoe leer ik mij beter overgeven?

Mariëtte hoopt jullie te inspireren om je eigen antwoorden vinden, antwoorden die ook weer afhankelijk van de fase in jullie relatie kunnen veranderen.

De love rituals variëren van de Love Ritual Boxen waarbij jullie zelf stap voor stap op een speelse manier met een thema aan de slag gaan, tot een Massage Ritual waar jullie in elkaars liefdevolle aanwezigheid worden gemasseerd, tot een Love Retreat waar jullie niet alleen gedurende, maar ook voor en na het verblijf, verdiepen op een thema middels persoonlijke begeleiding. 

Magical spaces voor soulmates

ervaar onze lovebubbles

Love Bubbles zijn magische plekken voorbij tijd en ruimte waar jullie als geliefden kunnen ervaren hoe het is om met z’n twee helemaal alleen op de wereld te zijn.