love rETREAT

Van seks hebben naar liefde maken

In een Love Retreat dompelen wij jullie een aantal dagen en nachten onder in een bad van spelen, ervaren en verdiepen.
Ik begeleid de tantrische Love Retreats samen met mijn geliefde Jalbert op een mooie plek in Barchem (Achterhoek).

Ik ben lichaamsgerichte seksuologe en heb zowel in mijn eigen leven als bij de stellen die ik begeleid, ervaren dat het grootste deel van het verdriet dat in de liefde wordt ervaren, te maken heeft met ontevredenheid over- en verwarring rondom seks.

Mannen ervaren in seks veel prestatiedruk (hard en hoog houden van de penis en verwachtingen over wat goed minnaarschap is) en vrouwen zijn seksualiteit op een mannelijke, piek gedreven manier gaan beleven en zijn daarmee verder afgedwaald van hun orgastische potentie.

Wanneer je de knoop rondom seks ontwart, is seks een potentieel genezende kracht en niet meer een potentieel verstorende kracht in een liefdesrelatie.

De sleutel ligt in een nieuw begrip van het mannelijke en het vrouwelijke dat in ieder individu aanwezig is en hoe deze verschillende energieën worden uitgewisseld.

Het is een herontdekkingsreis waarbij je je geliefde opnieuw leert kennen als liefdevolle spiegel om – door het opbouwen van gevoeligheid en aanwezigheid in het lichaam – je orgastische potentieel aan te spreken.

Het is voor ons een pad dat gaat over het samenbrengen van meditatie (mindfullness) en vrijen. Zo wordt seks hebben een manier om liefde te maken en vrede te brengen in alle relaties.

Een Love Retreat bestaat uit overdracht, meditatie en sharings in de groepsruimte en liefdesrituelen in de slaapkamer zodat je het geleerde meteen in de praktijk kan brengen.

Wij delen het pad dat we zelf samen stap voor stap hebben onderzocht en doorgrond. Dit maakt onze overdracht stijl praktisch, down to earth, met humor en invoelend.

Onze missie is om zoveel mogelijk liefdeskoppels te herinnneren aan hoe ze van af en toe seks hebben kunnen bewegen naar een continue staat van liefde maken.

We kijken ernaar uit om jullie te ontmoeten!

De Love Retreats zijn gebaseerd onze reeds jarenlange ervaring die wij als liefdeskoppel samen hebben opgedaan bij het begeleiden van individuen en stellen. Het pad dat wij doorgeven is een pad dat wij zelf stapje voor stapje hebben ontdekt en doorleefd.

Veiligheid is voor ons heel belangrijk in de Love Retreats. Deelnemende liefdeskoppels kunnen ervan verzekerd zijn dat er geen naaktheid is in de groepsruimte en dat alle intieme oefeningen met je eigen partner zijn in de privacy van jullie eigen Love Bubble.

Bekijk onze Love TV afleveringen (waar we vragen beantwoorden over liefde, intimiteit en seksualiteit) op Instagram: @loverituals.nl en @schooloflove.nl
Meer over mijn visie en werkwijze vind je op www.delotusendediamant.nl