Tantric love & Massage rETREATs

Van seks hebben naar liefde maken

In een Tantric Love Retreat dompelen wij jullie een aantal dagen en nachten onder in een bad van spelen, ervaren en verdiepen.
Ik, Mariëtte, begeleid deze tantrische Love Retreats samen met mijn geliefde Jalbert op een mooie plek in Ibiza. Samen zijn wij de founders van de Love Bubbles.

Zowel in mijn eigen relaties als bij de koppels die ik begeleid vanuit mijn vak als lichaamsgerichte seksuoloog, heb ik ervaren dat het grootste deel van het verdriet in de liefde te maken heeft met ontevredenheid over- en verwarring rondom seks.

Wat ik tegen kom is dat mannen in seks veel prestatiedruk ervaren (hard en hoog houden van de penis en verwachtingen over wat goed minnaarschap is). Vrouwen beleven of seksualiteit op een vrij mannelijke, piek gedreven manier, of willen de man pleasen. Hierdoor dwaal je zowel als man en als vrouw af van je natuurlijke, orgastische potentie om liefde te maken.

Wanneer je de knoop rondom seks ontwart, is seks een potentieel genezende en plezier scheppende kracht en niet meer een potentieel verstorende kracht in een liefdesrelatie.

De sleutel ligt in een nieuw begrip van het mannelijke en het vrouwelijke dat in ieder individu aanwezig is en hoe deze verschillende energieën worden uitgewisseld.

Het is een herontdekkingsreis waarbij je je geliefde opnieuw leert kennen als liefdevolle spiegel om – door het opbouwen van gevoeligheid en aanwezigheid in het lichaam – je orgastische potentieel aan te spreken.

Wij delen het pad dat we samen stap voor stap hebben onderzocht en doorgrond. Dit maakt onze overdracht stijl praktisch, down to earth, met humor en invoelend.

Veiligheid is voor ons heel belangrijk in de Love Retreats. Deelnemende liefdeskoppels kunnen ervan verzekerd zijn dat er geen naaktheid is in de groepsruimte en dat alle intieme oefeningen met de eigen partner zijn in de privacy van de slaapkamer.

Meer lezen en zien over mijn visie en ons pad van seks hebben naar liefde maken? Bekijk onze Love TV afleveringen op instagram: @schooloflove.nl (door ons samen), @loverituals.nl (door mij alleen).
Meer over mijn visie en werkwijze vind je ook op www.delotusendediamant.nl

Tantric Love Retreat – Surrender to Bliss
10 t/m 15 juni 2022 (Ibiza)

Aankomst op de eerste dag tussen 17 en 18 uur. Vertrek op de laatste dag om 16 uur.
Prijs: 2670 per koppel.

Voor aanmelden en vragen stuur ons een e-mail info@schooloflove.nl of een privé bericht via instagram @schooloflove.nl

In de verhalen die wij terugkrijgen van onze gasten en ook in het begeleiden van liefdeskoppels komen wij vaak tegen dat geliefden bemerken dat er in hun relatie steeds minder tijd en ruimte is voor intimiteit en seksualiteit. De vragen die wij vaak horen zijn:

– Wij denken wel eens met weemoed terug aan de begintijd van onze relatie waar de vonken ervan afsloegen als we samen in bed lagen. Ook waren we nieuwsgierig naar elkaar en onderzoekend. Hoe kunnen we weer meer plezier en creativiteit brengen in ons vrijspel?   
– Waarom kunnen we over bijna alles makkelijk praten, maar uitgerekend niet over onze intimiteit en seksualiteit?
– Onze seksuele behoeften en wensen komen niet overeen. Hoe gaan we daarmee om zonder de ander te kwetsen? Bestaat er zoiets als ‘zin maken’? 
– Ik heb sterk het gevoel dat er meer is dan het streven naar een orgasme en die paar seksuele handelingen waar het vaak om lijkt te draaien. Jullie hebben het er ook over dat je met seks liefde kan maken. Waar beginnen we met onze ontdekkingsreis?
– Ik ben nieuwsgierig naar tantra maar tegelijkertijd voel ik angst om zomaar ergens aan te beginnen wat misschien veel gevoelens en emoties op kan roepen. Bestaat er zoiets als veilige tantra?

In de tantric Love Retreat ‘Surrender to Bliss’ geven wij jullie inzicht in de patronen die ervoor zorgen dat seksualiteit een struikelblok wordt én geven wij jullie handvatten om het tij te keren. Want wat je vermoedde is juist: in seksualiteit schuilt een enorm potentieel. Het is dé kracht die jullie samen heeft gebracht, die jullie samen kan laten groeien, die jullie dagelijks kan voeden en die jullie liefde vleugels geeft.

In zes dagen (inclusief vijf nachten) nemen wij jullie mee in een zintuiglijke en lichaamsgeoriënteerde beleving die jullie voert langs ontspanning en overgave (surrender) en uitmondt in liefde en geluk (bliss).

Wat kunnen jullie verwachten?
Vijf compleet verzorgde nachten inclusief ontbijt, lunch en diner. Jullie Love Bubble is een tweepersoons kamer met eigen douche en toilet op een mooie plek in Ibiza.
Dagelijks (dynamische) meditaties, onderricht en sharings in de groepsruimte en liefdesrituelen waarmee je het geleerde meteen in de praktijk kan brengen in de beslotenheid van jullie slaapkamer. Daarbij krijgen jullie handvatten waarmee jullie thuis verder kunnen.