Wil jij ook sterren-seks?

Vorige week ontmoette ik na ruim 25 jaar de man waarmee ik ooit, als twintiger, “sterrenseks”, had. Het is de man waar ik altijd naar refereer als ik vertel over hoe seksualiteit voor mij als tiener, natuurlijk en extatisch was. Ik dacht destijds dat iedereen seks zo ervoer. Of eigenlijk, ik dacht er niet over na. En nu zat hij tegenover mij, op een blauw rib corduroy bankstel, wel vier meter van mij vandaan. Natuurlijk begon ik over de sterrenseks:

‘Ik vroeg mij al af, of ik dat vriendje ben waar je over vertelt in je podcasts.

‘Herinner je het je dan niet meer hoe orgastisch ik kon worden? Ik reisde door sterrenstelsels, had ervaringen die overeenkomen met mensen die een bijna dood ervaring hebben. Het was alsof je precies wist wat ik nodig had op dat moment. Namelijk alleen jouw verstilde aanwezigheid.’

‘Ik herinner mij vooral géén seks. Terwijl jíj nota bene degene was die in het begin van onze relatie zei hoe blij je was dat je eindelijk een vriendje had dat méér zin had dan jij.’

Ik voelde mijzelf kleiner worden daar op die bank die toch al zo enorm groot was.
Ik herinnerde het mij allemaal: de sterrenseks, hoe afgewezen ik mij kon voelen als een vriendje minder zin had dan ik (nog steeds) en ook die vreselijke spanning toen ik opeens geen zin meer had in seks en hij die continu signalen uitzond dat ie wél seks wilde. Alle smoesjes die ik steeds weer bedacht in mijn hoofd raasden voorbij: ‘ik moet er morgen vroeg uit’, ‘ik ben ongesteld’ en ik geloof dat ik zelfs een keer had gezegd dat ik hoofdpijn had. Hoe was het mogelijk om binnen één relatie het hele scala van sterren-seks tot aan spanning-seks te ervaren?

Niet veel later liepen de sterren-seks-man-die-zich-niets-meer-herinnerde en ik in het bos. Herfstbladeren vielen terwijl we in een sneltrein vaart onze levensloop van toen tot aan nu uitwisselden. Toen we langs een bankje kwamen stelde ik voor om even te gaan zitten. Daar zaten we dan, hij en ik, uitkijkend over een met bleke najaarszon overgoten grasveld.
Natuurlijk wilde ik hem voelen. De magie-check doen:

‘Mag ik je hand vasthouden?’

Hij aarzelde.

‘Via je handpalm kan ik contact maken met je hart.’

‘Je weet dat ik een allergie heb op zweverigheid, hè?

Ik herinnerde mij inderdaad een enorme irritatie op zijn ‘spirituele’ moeder.
Hij gaf zijn hand.
Mijn middelvinger raakte heel zacht het kuiltje in zijn handpalm aan.

‘Wow, wat doe je nu?’

‘Ik raak je hart aan.’

Zijn middelvinger vond nu ook het kuiltje in mijn palm. Een golf van energie ging door mijn lijf.
Zo zaten we minutenlang. Samen sterren te tellen.
Ineens snapte ik waarom we van sterren-seks naar géén seks waren bewogen. We hadden ergens onderweg onze harten niet meer met elkaar verbonden.

In iedere relatie ligt het moment waarop je elkaar kwijtraakt altijd weer op de loer. Het is het moment waarop je hart niet meer verbonden is met je geliefde. Door te zorgen dat je in de intimiteit en seks met je eigen en elkaars hart verbonden blijft kun je nooit de draad tussen jullie harten kwijtraken. Als je je tijdens het vrijen met je hart verbindt, ben je gevoelig, open en liefdevol naar elkaar.

Wil jij ook met het hart verbonden vrijen?

Vanaf vrijdagavond 11 november geef ik samen met mijn partner maandelijks een Tantric Love Meditation waar je stap voor stap verbonden leert vrijen. Het eerste thema is zelfliefde.
We beginnen met een stukje theorie en een Q&A. Daarna neem ik jullie samen mee in een Tantrisch liefdesritueel waarbij je binnen het thema gaat voelen en ervaren. Ga je mee op deze magische reis? Voor 26 euro ben je erbij én ontvang je geheel gratis de geleide Love Meditation t.w.v. 26 euro die je een jaar lang kan volgen. Meld je hier aan: https://bit.ly/verbondenvrijen